Tessa Smits auteur Failliet mooier wordt het niet.

Over de auteur Tessa Smits

Tessa Smits (40), studeert af aan het prestigieuze Nyenrode en stapt de corporate consultancy wereld binnen. Al snel blijkt, dat ze daar helemaal niet op haar plek is en begint voor zichzelf. Eerst als interim marketeer en jaren later als ondernemer van een online start-up dat plotsklaps eindigt in een faillissement. Tessa ziet haar kans schoon om het leven opnieuw en vrijer in te richten en haar passie voor het schilderen en schrijven te volgen. Daar in het zonnige Zuid-Spanje schrijft ze haar eerste boek “Failliet, mooier wordt het niet.”, maakt ze abstracte kunst en geeft ze creatieve workshops. Ze woont bij haar zus en zwager, in een authentieke Spaanse finca tussen de haar zo geliefde olijfbomen en bergen.

Nieuwsgierig naar de kunst die ik maak? Bezoek dan ook mijn website: www.tessasmits.com. Wil je meer weten over mijn droom om zelfvoorzienend te wonen en wat ik nu in Zuid Spanje aan het beleven ben volg mij dan via Facebook >>

Wil je mij iets vragen of voorleggen? Je kunt altijd contact met mij opnemen via: tessa@faillietmooierwordthetniet.nl of 0034 6 34 31 93 53.

NEEM CONTACT OP

Neem contact met mij op als je vragen over het boek of het thema 'failliet gaan' hebt. Warme groet, Tessa

Sending

©[2017] Tessa Smits - Spanbox B309, C.C. La Trocha 3c, Coin, 29100, Malaga

Log in with your credentials

Forgot your details?