Ongeremd je hart volgen, in vrijheid leven en voluit genieten

Tessa Smits auteur Failliet mooier wordt het niet.

Ik ben Tessa Smits, auteur van het boek “Failliet, mooier wordt het niet.” een autobiografisch roman waarin ik vertel over mijn ondernemersavontuur dat plotsklaps eindigt in een faillissement. Uiteindelijk leidde deze donkere periode tot een droomleven in Zuid Spanje. Maar dat had natuurlijk wel wat voeten in de aarde. Via deze blogs deel ik mijn ervaringen over failliet gaan maar ook hoe ik uiteindelijk mijn droomleven creëerde, wat voor mij in vrijheid leven is en hoe ik mijn hart ben gaan volgen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

NEEM CONTACT OP

Neem contact met mij op als je vragen over het boek of het thema 'failliet gaan' hebt. Warme groet, Tessa

Sending

©[2017] Tessa Smits - Spanbox B309, C.C. La Trocha 3c, Coin, 29100, Malaga

Log in with your credentials

Forgot your details?